Nastavitve piškotkov

Prispevki

Fate fight night 5 Trebnje : Jarčeva in Pekolj dvignila Trebnje na noge !!

📁Reports🕔11.marec 2018
Fate fight night 5 Trebnje : Jarčeva in Pekolj dvignila Trebnje na noge !!

 
Včeraj se je v športni dvorani osnovne šole Trebnje odvil pravi borilni spektakel Fate FightNight Trebnje. Domači klubFearlessFighters Trebnje pod vodstvom Alena Štritofa nas tudi tokrat ni pustil ravnodušne ter pripravil izjemen večer odličnih dvobojev.
Ob 17h so se začele prve štiri borbe, ki so bile uvod v glavni del večera, ki se je začel ob 20. uri in nam postregel z 11 odličnimi borbami, med njimi tudi 5 po profesionalnih K1 pravilih.
V glavnem delu večera so se borili borci iz štirih različnih držav in sicer predstavniki Slovaške, Srbije, Italije ter Slovenije. Ta večer pa smo videli tudi 3 ženske dvoboje od tega enega po profesionalnih pravilih K1.
Tudi tokrat je dogodek povezoval eden naših najboljših borcev Mirko Vorkapić in tako skupaj z borci ter publiko poskrbel za odlično vzdušje v polni dvorani. Vse borbe pa je budno tokrat iz publike spremljal tudi eden najboljših MMA sodnikov na svetu Grant Waterman.
V prvem delu smo videli štiri borbe po amaterskih K1 pravilih. Do 71kg je kot prvi slavil David Radoš, nato sta sledila v kategoriji do 63kg Žiga Knuplež ter v težki kategoriji Strahinja Mitrič. Videli pa smo tudi prvo žensko borbo, ki se je končala predčasno, slavila je Luana Ovnik.
Po krajšem premoru so sledile še štiri borbe, 2 profesionalni in 2 po amaterskih pravilih. Nemanja Veljković je moral premoč priznati Nikoli Popoviću. GiovanniGranello pa je premagal Timija Spasojevića v njegovem profesionalnem debiju.
Sledila je še ene profesionalna borba in sicer je v 7. borbi večera Miro Trenčiansky bil boljši od Gašperja Kustrina.
Kot zadnja amaterska borba večera je postregla z ženskim dvobojem med domačinko Mio Jarc in Anno Kotulovo. Mia je slavila po soglasni sodniški odločitvi.
Čakale pa so nas še 3 borbe.
Kot prva v zadnjem delu je nastopila Monika Kučinič, ki je suvereno prišla do nove profesionalne zmage.
10. borba večera se je odvila v kategoriji do 63.5kg. Po treh rundah odličnega dvoboja je Slovak moral priznati premoč mlademu Slobodanu Mitroviću.
Kot zadnji pa je nastopil domačin iz kluba FearlessFighters Trebnje Klemen Pekolj.
Klemen ni ničesar prepuščal naključju ter borbo predčasno zaključil z knockoutom in vpisal novo zmago v svoji karieri.

Še enkrat več pa čestitamo Alenu Štritofu za res izjemno izpeljan event ,kjer je potekalo vse na visokem profesionalnem nivoju.
Bravo Alen !!

Žiga Knuplež

Deli s prijatelji
close
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow button