Nastavitve piškotkov

Prispevki

FFC praznoval 30 event v Linzu !!!

📁Reports🕔23.oktober 2017
FFC praznoval 30 event v Linzu !!!

FFC je tudi tokrat postregel z izjemnim eventom. V Avstrijskem Linzu se je odvil že 30. zaporedni FinalFightingChampionship.
Videli smo šest borb v kickboxing delu ter prav tako šest borb v drugem delu večera, ko so se borbe odvijale po pravilih MMA.
V prvem delu večera so tri borbe dočakale sodniško odločitev. Po sodniških odločitvah so zmagali MarkusEhrenhofer, Teo Mikelić ter edini Slovenski predstavnik ta večer Samo Petje.
Predčasno s tehničnim knockoutom pa so slavili Rene Wimmer, ki je v prvi rundi ugnal BudimirjaBajbića.
MeletisKakoubavas je v tretji rundi zaustavil domačega Avstrijskega borca GiorgiaBazanova.
V glavni borbi v prvem delu prireditve pa je slavil Shkodran Veseli in si s tem nastopom zagotovil borbo za naslov prvaka.
Drugi del prireditve, ki nam je postregel z šestimi MMA borbami sta otvorila Luka Ćurković in Selim Topuz. Ćurković je slavil s submissionom v 2 rundi.

Duško Todorović in Stipe Brčić sta prav tako prišla do zmage s submissionom, slednji v prvi rundi, Todorović pa se je zmage veselil pred koncem druge runde.
V četrti borbi v MMA delu je slavil Ivan Vitasović s tehničnim knockoutom.
Sledili sta še preostali dve borbi tega večera, obe za naslov prvaka.
Filip Pejić je v drugi rundi uspel obraniti svoj naslov prvaka v kategoriji do 66kg. Zmagal je s tehničnim knockoutom nad Brazilcem Fabianom Silvo.
Za konec pa nam je ostala še poslastica večera. Japonska zvezda Satoshi Ishii je v prvi rundi rutinirano premagal prvaka v težki kategoriji organizacije Superior FC Bjoerna Schmiedeberga in si s to zmago prislužil napad na naslov prvaka FFC.

 

Žiga Knuplež

Deli s prijatelji
close
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow button