Nastavitve piškotkov

Prispevki

Sangiusto Fight Night : Stankov navkljub porazu navdušil Trst !!

📁 Reports 🕔09.julij 2017
Sangiusto Fight Night : Stankov navkljub porazu navdušil Trst !!

 

Sangiusto Fight Night, ki se je odvil na gradu San Giusto v Italijanskem Trstu nam je postregel z osmimi odličnimi borbami po pravilih K1, MMA, MuayThaia in Boksa.
Nastopili so borci iz kar sedmih različnih držav in sicer: Italije, Hrvaške, Srbije, Slovenije, Francije, Tajske in Rusije.
Otvoritvena borba večera se je odvijala po pravilih K1, to je bil obračun med dvema Italijanskima borcema, ki sta se pomerila v kategoriji do 81kg. Alessandro Fiamengo je v drugi rundi s tehničnim knockoutom prišel do nove zmage v svoji karieri.
V edini borbi po pravilih MMA ta večer smo zmagovalca prav tako dobili po sodniški odločitvi. Zmagal je predstavnih Hrvaške Ivan Čosić.
Sledila je prva MuayThai borba, Hrvaški borec Marin Čarapina je bil po petih rundah dvoboja boljši od Branislava Grčkarca in slavil s sodniško odločitvijo.
V četrti borbi pa smo Slovenci imeli priložnost v akciji videti edinega Slovenskega predstavnika ta večer. Aleksander Stankov se je po pravilih K1 pomeril z Italijanom Giuseppe De Domenicom. Oba sta prikazala odlično borbo ter gledalce kar nekajkar dvignila na noge. Po treh rundah zelo izenačene borbe so morda nekateri celo pričakovali dodatno rundo, no sodniki so dvoboj videli nekoliko drugače ter kot zmagovalca proglasili Italijana.
Sledila je borba po pravilih profesionalnega boksa. Tudi tukaj so Hrvatje imeli svojega predstavnika. Igor Mihaljević je pesti prekrižal z Italijanom Fabiom Tuiachom. Borba pa se je končala že zgodaj v prvi rundi, ko je s knockoutom slavil Italijan.
Sledili sta dve borbi ”Francija vs. Tajska”. Petchason je bil zmagovalec prve borbe potem ko je bil boljši od Francoza Sedirja Hassena. Druga borba pa je pripadla Tajcu Baggiu, po sodniški odločitvi je bil boljši od Rayana Mekkia.
Finalna borba večera je bila poslastica za vse ljubitelje borilnih športov. Ruski ”Diamant” Vladislav Tuinov in Jalal Mabel predstavnik Francije sta se pomerila za naslov Evropskega prvaka po verziji MTA. Prikazala sta pet rund odlične ter brezkompromisne borbe. Zmagovalca smo dobili po sodniški odločitviji, mladi Rus je v svojo bogato zbirko zmag vpisal novo saj je zmagal s soglasno sodniško odločitvojo ter se okronal z naslovom Evropskega prvaka po verziji MTA.

REZULTATI

Alessandro Fiamengo def. Silvio Visentin
Ivan Čosić def. Emanuele Palombi
Marin Čarapina def. Branislav Grčkarac
Giussepe De Domenico def. Aleksander Stankov
Fabio Tuiach def. Igor Mihaljević
Petchason def. Sediri Hassen
Baggio def Rayan Mekki
Vladislav Tuinov def. Jalal Mabel
Žiga Knuplež

Deli s prijatelji
close
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow button