Nastavitve piškotkov

Prispevki

Tajski šampion prihaja v Novo mesto to soboto !!!NE ZAMUDITE !!!

📁News🕔15.maj 2018
Tajski šampion prihaja v Novo mesto to soboto !!!NE ZAMUDITE !!!

 

UČITE SE OD LEGENDE BORILNIH VEŠČIN:
Tajski šampion prihaja v Novo mesto

Scorpion gym Novo mesto tudi tokrat v goste vabi legendo tajskega boksa. Potem ko sta tekmovalcem in rekreativcem iz vse Slovenije ter Hrvaške znanje predajala večkratna svetovna prvaka in veliki imeni kontaktnih športov Rayen Simson ter Nathan »Carnage« Corbett, v Novo mesto (telovadnica OŠ Grm), v soboto 19. maja, prihaja tretji veliki gost.

Tajski bojevnik Sak Kaoponlek, ki je trenutno na evropski trenerski turneji, ima za seboj kar 384 obračunov, od tega 344 zmag. Osvojil je vse, kar se je v tem športu osvojiti dalo. Leta 1995 so mu na Tajskem podelili prestižno športno nagrado za borca leta, nato pa je v 90-ih osvojil še naslov prvaka na obeh legendarnih stadionih Lumpinee ter Rajadamnern. Pravijo, da je bil svojčas tako dober, da več kot eno leto na Tajskem ni bilo junaka, ki bi si upal z njim v ring. Odšel je v tujino in se ugnezdil v Trstu, kjer je nadaljeval svojo športno pot in z lahkoto premagoval najboljše, kar je v tistem času lahko ponudila Evropa, tudi po tem ko je bil že debelo v letih za športno-borilske razmere. Osvojil je 6 naslovov svetovnega prvaka v različnih težnostnih kategorijah in velja za enega najboljši tajskih boksarjev vseh časov! Kaoponlek je sočasno opravljal tudi trenersko delo in pomagal številnim mladim bojevnikom, ki so kasneje postali svetovne zvezde. Eden od teh je bil tudi najboljši K1 borec vseh časov Gevorg Petrosyan, kateremu je prav Kaoponlek v začetku kariere pomagal spoznavati skrivnosti te brutalne, a estetske in elegantne azijske borilne veščine.

Velemojster tajskega boksa bo tako v soboto, na dopoldanskem in popoldanskem treningu, predajal znanje, ki ni uporabno samo v tajskem boksu, pač pa tudi v K1 in MMA (mešanih borilnih veščinah). Število udeležencev je omejeno, zato tisti, ki se želite udeležiti seminarja, spoznati legendo, z njim spregovoriti, pridobiti certifikat in se fotografirati, čimprej pošljite prijave na:
akademija.tajskega.boksa@hotmail.com
040/657-555

Scorpion gym Novo mesto

Deli s prijatelji

Sorodni

close
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow button