Nastavitve piškotkov

Prispevki

The King Of Martial Arts, Trst okronal kralja !

📁 Reports 🕔15.maj 2017
The King Of Martial Arts, Trst okronal kralja !

 

To soboto se je v Trstu odvil turnir osmerice pod imenom The King Of Martial Arts.
Borbe so se odvijale po pravilih K1 z MMA rokavicami, runde pa so trajale 3x2min.
V prvi četrtfinalni borbi sta se pomerila Klayton Henriquez ter Petru Dinca. Slednji je moral premoč priznati Herniquezu že v prvi rundi.
Kot drugi se je v polfinale uvrstil prvi od dveh predstavnikov Hrvaške, Teo Mikelič. Mikelič je bil boljši od Igroja Kozaka po sodniški odločitvi.
Sledila je borba edinega Slovenskega predstavnika na turnirju osmerice Gregorja Keka. Po treh rundah dokaj izenačene borbe je Kek po Sodniški odločitvi moral priznati premoč kasnejšemu zmagovalcu turnirja Micheleu Leonziu.
V zadnjem četrtfinalnem paru sta nastopila Mladen Kranjčec in Daniel Ghercioiu. Po izenačeni prvi rundi, je Kranjčec moral pred začetkom druge runde predati borbo zaradi poškodbe kolena in tako se je v polfinale turnirja uvrstil Daniel Ghercioiu.
Takoj za zadnjo četrtfinalno borbo pa se je odvila že prva polfinalna borba kjer sta nastopila Mikelić in Henriquez. Po treh rundah odlične borbe je prvi finalist turnirja s sodniško odločitvijo postal Henriquez.
Michele Leonzio je v polfinalni borbi v drugi rundi s TKO premagal Daniela Ghercioiua.

Pred finalno borbo sta sledili še dve borbi, ki nista bili del turnirja. Tudi tukaj smo Slovenci imeli svojega predstavnika. Klemen Pekolj se je po odličnih treh rundah moral sprijazniti z nekoliko sumljivo sodniško odločitvijo, ki mu je dodelila le neodločen izid proti izkušenemu italijanu Andrea Letiziu.
Druga borba pred finalom pa je pripadla Nicholasu Morettu, ki je že v prvi rundi prišel do zmage s tehničnim knockoutom nad Andreom Dinco.
Sledil je še veliki finale turnirja. Klayton Henriquez se je pomeril z Michelom Leonziom. Michele Leonzio je vse tri runde narekoval tempo in zadal več udarcev nasprotniku ter tako slavil zmago na turnirju s sodniško odločitvijo.
Žiga Knuplež

 

18492614_10213094458980217_298082522_n

Deli s prijatelji
close
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow button