Nastavitve piškotkov

Prispevki

Trebnje open air-Alen Štritof zakuhal odličen event !!

📁 Reports 🕔26.avgust 2017
Trebnje open air-Alen Štritof zakuhal odličen event !!

 

Sploh ne vem kako naj začnem….to kar smo videli in doživeli včeraj zvečer v Trebnjem je bila abeceda kako se pripravi odličen event in seveda je v glavni vlogi kuharja nastopil Alen Štritof, ki je tokrat že četrtič priredil Trebnje open air ali drugače rečeno slovo poletju.
Trebnje je bilo zopet priča izjemnemu dogodku, kjer ni manjkalo pravega vzdušja,krvi,solza ter dobrih bojev vseh borcev, ki so ta večer dali prav vse od sebe pred skoraj 2000 obiskovalci…da prav sem napisal 2000 obiskovalci…in Trebanjci so si ta odlični dogodek ogledali lahko samo zaradi enega človeka…Alen Štritof je mladenič, ki si je zadal cilj postaviti Trebnje v sam vrh borilne scene v Sloveniji….IN TO MU VEČ KOT ODLIČNO USPEVA !!!
Sam dogodek so pričeli mladi borci , ki so dokazali da pri nas raste nov rod odličnih športnikov , ki bodo sčasoma prevzeli vloge starejših kolegov.
Ogledali smo si lahko 12 odličnih borb tekmovalcev iz Slovenije,Hrvaške ter Italije, pa pustimo vnemar rezultate ta večer so bili zame vsi zmagovalci tako nastopajoči kakor tudi občinstvo, ki je kot eden podprlo in bučno navijalo prav za vse.
Da dogodek raste iz leta v leto so prepoznali mnogi saj je bil častni gost in sodnik zadnjih štirih borb nihče drug kot Grant Waterman, ki je v pogovoru z menoj poudaril, da je izjemno presenečen nad nivojem dogodka in borci, seveda pa ga je impresioniralo tudi mnogo številno občinstvo.
Pred nastopom profesionalnih borcev je uradni napovedovalec Mirko Vorkapić prisotne nagovoril, da se poklonijo spominu na nedavno preminulega velikega borca, ki nas je tako tragično in mnogo prezgodaj zapustil.
Z desetimi udarci gonga smo se spomnili in poklonili velikemu športniku in človeku Juretu Smoletu…Jure počivaj v miru !!
Sam dogodek je bil izpeljan kot sem že v uvodu povdaril izjemno kakovostno ter na visokem nivoju za kar gredo čestitke Alenu Štritofu in njegovim FEARLESS FIGHTERS.
Slovenija potrebuje take dogodke in ljudi kot je Alen, ki s samo odrekanjem ,jekleno voljo ter entuzijazmom peljejo borilno sceno naprej in na višji nivo, čestitke Alen za res lep večer in čakamo nadaljevanje…pa še pobožna želja z moje strani…Alen malce izpreži in se posveti pripravi na kakšen tvoj nastop predolgo te ni in vsi si želimo in pogrešamo tvoje vrnitve v ring !!!!

Milan Krušič

17191165_1130805300399631_6053042477908246538_n

Deli s prijatelji
close
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow button